SatsaPengar

Varför arbeta för pengar när de kan arbeta för dig?

Tjäna pengar på vadslagning.

För ett tag sedan slog det mig hur fantastiskt det är att sitta och slappa framför TV:n hela dagen. Det bästa med alla TV-kanaler är all sport man kan titta på. Jag kan titta på fotboll, basket, ishockey, kampsport och massvis med annat. Hur ofta som helst har jag suttit och dagdrömmit om hur bra det skulle vara om man kunde tjäna pengar samtidigt. Nu, med nätets framfart, kan man faktiskt det.

Den här artikeln är skriven för att få dig att känna dig litte nytig framför TV:n genom att få en positiv och aktiv attityd till att satsa pengar på nätet. Precis; på nätet finns hur många bookmakers som helst där du kan tjäna pengar på dina kunskaper om sport. Vadhållning på nätet har ett oförtjänt dåligt rykte som förmodligen härstammar från gamla gangsterfilmer och actionfilmer i sunkiga källarlokaler. Det framhålls som ett sätt för den undre världen att lura vanligt folk på pengar och sedan hugga dem i ryggen. Det verkar ju osanolikt att staten, med Svenska Spel, skulle hålla på med sådan verksamhet.

Den allmänna uppfattningen om vadslagning på nätet börjar dock luckras upp och det blir populärare för varje dag. Det finns många bookmakers online, både svenska och utländska. Du kan faktiskt sitta hemma i soffan framför TV:n och tjäna pengar med några enstaka klick på datorn. Pokertrenden, som är svår att undgå, drar med sig betting på sport. Eftersom de flesta bookmakers online har bra introduktionsmaterial är det lätt att komma igång, även om du inte är en van spelare. Läs nybörjarguiderna och börja satsa små belopp. En del bookmakers erbjuder till och med gratisspel för att underlätta inlärningen.

Här är fem grundregler att hålla sig till:

  1. Satsa aldrig mer än du har råd att förlora. Se till att inte hamna i ekonomisk knipa även om ett vad går snett.
  2. Kolla oddsen hos flera bookmakers. Det kan skilja mycket på samma resultat.
  3. Ta reda på fakta. Den som har mest kunskap vinner oftast.
  4. Undvik alkohol och droger. Festa efter vinsterna i stället. Omdömeslöshet är en säker väg till ekonomiskt haveri.
  5. Spela på populära siter. De brukar ha bra support och skydd mot bedrägerier.

Till slut: Med den nuvarande ekonomiska situationen är betting på sportevenemang ett utmärkt sätt att dryga ut hushållskassan. Och vad är bättre än att tjäna pengar hemma i soffan framför TN:n, eller på fikarasten på jobbet?

Var du än är får du inte glömma bort regel nummer ett: Satsa aldrig mer än du har råd att förlora. Höj inte insatserna för att täcka en tidigare förlust, låt tiden arbeta med dig i stället för mot dig.